APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC - MASTER CLASS SHOPPERMANIAC

APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC

Super AI kami ini adalah sub dari syarikat bisnis funnel di USA yang kami gunakan membuat landing pages serta funnel bisnis kami


Pada tahun 20024 ini Shoppermaniac akan mengeluarkan produk baru kami iaitu Super AI Shoppermaniac yang akan dilancarkan pada bulan Februari 2024.


Perkembangan AI semakin pesat dan jika anda lambat menyertainya maka anda akan jauh ketinggalan terutama jika anda adalah bisnis online yang memerlukan visual dan penulisan serta strategi penjualan yang efektif.


Melalui Ai ia bukan sahaja akan memeprcepatkan proses bisnis anda tetapi ia juga membawa bisnis anda meraptkan jurang persaingan yang sengit pada masa kini.


Dalam ertikata mempercepatkan bisnis anda, ia juga mengoptimumkan kos bisnis anda tanpa memerlukan staff yang ramai dari segi membuat konten atau mengemaskini bisnis anda. Semua dipermudahkan dengan ketikan jari anda pada kekunci AI .


Dan Shoppermaniac tidak mahu ketinggalan sebagai sebuah syarikat yang menumpukan pada peta bisnis online dan kami mahu ianya relevan untuk anda.


Walau pun Shoppermaniac adalah sebuah edukasi utama Shopee tetapi anda semua ketahui Shopee kini semakin sengit dan anda memerlukan keajaiban untuk terus bersaing dan keajaiban itu kami berikan Super AI kami.


Peniaga Shopee memerlukan anjakan mencari kata kunci, produk deskripsi, visual produk serta pelbagai lagi untuk memastikan mereka terus konsisten dalam dunia Shopee ini. Salah satu ialah menggunakan AI dan jika anda sudah ketahui MasterClass kami menggunakan teknik 5 funnel untuk memulakan perniagaan di Shopee dan AI boleh digunakan di funnel Produk Listing, Marketing dan juga Maintenance. Dan anda kini boleh menggunakan Super AI kami ini.



PERKENALAN SUPER AI SHOPPERMANIAC

Super AI kami ini adalah sub dari syarikat bisnis funnel di USA yang kami gunakan membuat landing pages serta funnel bisnis kami. Jika anda lihat landing pages Shopeefunnel MasterClass kami menggunakan funnel syarikat ini. Ia dipanggil Groove.cm


Syarikat yang saya sebutkan ini adalah Groove. Ketahui lebih lanjut Groove di SINI.

APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC


Dan kini kami menggunakan perkhidnmatan mereka dalam memperbaiki bisnis on line melalui AI dipanggil Groove.ai  Kami mendapati Groove.ai sesuai untuk mereka yang telah mempunyai bisnis dan pemula bisnis. 

Melalui kerjasama  kami dengan Groove.ai maka ujudlah kini Super AI Shoppermaniac


Apa Itu Groove.ai dan Apa Fungsi Ia?

Pernah dengar pasal Groove.ai? Bayangkan ada satu platform ajaib yang boleh buat kerja-kerja pemasaran, penulisan, dan reka bentuk laman web secara otomatik. Memang hebat! Groove.ai ni menggunakan kecerdasan buatan yang canggih untuk memudahkan bisnes korang berjalan lancar. Bisnes jadi lebih cekap, dan yang penting, kadar pertukaran pelanggan meningkat – semua ini berkat algoritma AI dan teknologi pembelajaran mesin.


Siapakah Yang Sesuai Menggunakan Groove.ai?

Groove.ai ni dicipta khusus untuk mereka yang bergelar pemasar, penulis blog, pencipta kandungan, dan agensi. Mereka yang nak buat proses pemasaran dan jualan jadi lebih senang dan berkesan.


Bagaimana Groove.ai Berbeza Dari Platform Pemasaran Yang Lain?

Uniknya Groove.ai, ia menyediakan chatbot bertenaga AI macam ChatGPT untuk bantu korang dengan tugas-tugas pemasaran dan penulisan. Tak cukup dengan tu, ia juga boleh automatikkan proses reka bentuk laman web. Fitur yang menarik adalah ia membolehkan pengguna "memuat naik kesedaran bisnes mereka" untuk memperhalus proses pemasaran lagi.


Adakah Menggunakan Kandungan Berasaskan AI Di Laman Web Saya Akan Merosakkan Penilaian Carian Saya?

Ni persoalan yang selalu bermain di minda banyak orang. Realitinya, kalau kandungan AI itu berkualiti tinggi, relevan, dan memberi nilai kepada pembaca, ia tak seharusnya merosakkan penilaian carian korang. Kunci kejayaan di sini ialah kandungan yang original dan engaging – sesuatu yang memikat pembaca dan membuat mereka terus datang balik untuk lebih. Ini juga berarti memahami SEO dan bagaimana untuk bermain dengan peraturannya.


Nak tahu lebih lanjut? Mari kita bincangkan lebih mendalam tentang bagaimana korang boleh menggunakan Groove.ai untuk naikkan bisnes korang ke tahap yang seterusnya sambil memastikan kandungan yang dihasilkan mesra dengan enjin carian. It's all about being smart with the tools at your disposal, and I'm here to guide you through it. Jadi, sedia untuk belajar sesuatu yang baru? Mari kita mula!

No- here’s what Google has said https://developers.google.com/search/blog/2023/02/google-search-and-ai-content?mibextid=Zxz2cZ&fbclid=IwAR21PuoqK2DSjnTUKnve7QxNvURlspvXSGy9maR51a0gsEL44jdJOFCQwm0

Apa yang anda tunggu lagi dan dapatkan Super AI kami yang diadaptasikan melalui Groove.ai 



KELEBIHAN  SUPER AI SHOPPERMANIAC


PROMPT ENGINEERING

Kelemahan Chat GPT ialah anda harus mahir menggunakan Prompt Eng jika mahu dapatkan hasil carian yang baik. 


APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC
Contoh Prompt Eng Yang Mudah 


Salah satu cabang penting dalam bidang kecerdasan buatan adalah prompt engineering. Prompt engineering merujuk kepada proses pembangunan dan pengoptimuman sistem AI yang boleh berinteraksi dengan manusia. 


Ia melibatkan reka bentuk, pengaturcaraan dan penyesuaian model AI untuk memastikan ia dapat memberikan jawapan atau tindak balas yang sesuai terhadap input daripada manusia.


Prompt Engineering dalam AI adalah penting dalam pembangunan sistem AI yang berkesan dan boleh dipercayai. Ia membolehkan sistem AI untuk memahami dan menanggapi input manusia dengan lebih cekap dan tepat. Prompt engineering dalam AI juga membantu mengurangkan bias dalam sistem AI dan meningkatkan kebolehpercayaan.


Dapatkan artikel penuh Prompt Engineering AI 


Dan untuk memastikan AI memahami apa yang anda mahu dan memberikan input yang terbaik anda harus mahir dengan Prompt Eng atau mempunyai staff yang mempunyai kemahiran tersebut.


AKAN TETAPI Super AI Shoppermaniac adalah sebuah aplikasi yang terbina Prompt engineering.


APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC


Ini adalah otak utama Super AI kami dimana semua prompt utama mengikut kesesuaian boleh telah tersiap sedia.


APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC



Inilah salah satu prompt yang kami bina melalui OTAK PROMPT AUTO kami ini.  Dan anda boleh  ubahsuai mengikut kesesuaian anda samada dari segi penulisan serta mahukan keyword yang kuat, Anda susun sahaja melalui drop menu di OTAK PROMPT ini.

Ini adalah contoh bagaimana kami membuat artikel menggunakan OTAK PROMPT ini.






FRAMEWORK 

APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC

APA ITU SUPER AI SHOPPERMANIAC


Seperti yang saya katakan Super AI ini dibina tersiap sedia prompt Eng dan diatas adalah beberapa idea yang anda boleh gunakan untuk bisnis  online anda.

Perlu saya tulis kesemua yang ditawarkan oleh Super AI kami ini. Anda boleh besarkan sahaja sebab ianya terlalu banyak. Video pun saya dah berikan contoh.


Anda pilih sahaja yang anda mahu. Nak buat copywriting, nak buat blog dan pelbagai lagi. Hebatkan!!!


Tedapat banyak kelebihan Super AI Shoppermaniac kami ni. Nanti saya akan buat tutorial video tunjukkan satu persatu mengguna Super AI kami ni.



HARGA  SUPER AI SHOPPERMANIAC

Pembelian Super AI Shoppermaniac ini adalah pembayaran bulanan. Ini kerana Super AI ini akan menawarkan pelbagai lagi input yang boleh anda gunakan pada masa akan datang seperti membat gambar AI dan sebagainya.


Selain itu juga software ini juga melibatkan pembayaran bulanan yang agak tinggi kerana kami mengunakan server mereka serta pembayaran tambahan untuk OPEN AI mengguna Chat GPT mereka.


Setelah pihak kami berbincang maka kami memberikan harga yang paling murah iaitu RM30 sebulan untuk sesiapa yang mahu gunakan Super AI kami ini dengan sepenuhnya.


Harga ini adalah harga paling murah dan sebarang penambaikan anda tidak terlibat dengan apa-apa pembayaran tambahan. Dan untuk pengetahuan RM30 ini adalah bersifat sementara dan pada akan datang ia akan menjadi lebih mahal lagi.


Jika anda sebagai developer sudah tentu anda ketahui kos dan masa untuk membina Super AI sebegini. Ini belum dikira caj -caj lain yang perlu kami bayar. 


Saya mengatakan kos ini sebab saya tidak mahu mengadaikan prinsip kami semasa mula-mula membuat branding Shoppermaniac ini iaitu membantu semua bisnis online . Sudah tentu prinsip kami bukan soal keuntungan tetapi berkongsi ilmu dan memberi yang terbaik untuk anda.


Namun kami juga mempunyai maintenance yang perlu kami uruskan seperti maintenance Super Ai ini.


Sebagai contoh MasterClass Shoppermaniac kami yang merangkumi Tutorial Shopee, Blog, Facebooks  serta menjadi membership  Diamond adalah satu-satunya MasterClass kami yang kami berikan harga yang paling termurah. 


Adakah mana-mana GURU yang menjual produk ilmu dengan memebrikan satu set Portal Membership. Mereka hanya memebrikan anda dokumen pdf sahaja.


Dan sama juga dengan Groove AI ini, Ini adalah best price yang kami boleh berikan dan jika anda mahir menggunakan AI kami ini. Anda juga boleh menjana pendapatan melalui Super AI kami ini.



Super AI Shoppermaniac

DAPATKAN Super AI Shoppermaniac kami sekarang. Jangan sia-siakan peluang untk menyelesaikan masalah anda dan menjana pendapatan melalui aplikasi kami ini.






Catat Ulasan