REVIEW DAN PERANCANGAN KEDAI SHOPEE SHOPPERMANIAC 2021 / 2022 - BLOG SHOPPERMANIAC

REVIEW DAN PERANCANGAN KEDAI SHOPEE SHOPPERMANIAC 2021 / 2022

REVIEW KEDAI SHOPEE SHOPPERMANIAC 2021 DAN PERANCANGAN SHOPEE SHOPPERMANIAC 2022

 


REVIEW KEDAI SHOPEE  SHOPPERMANIAC 2021 DAN PERANCANGAN SHOPEE SHOPPERMANIAC 2022

Jika anda mengikuti You Tube Channel ini , untuk tutorial Kedai Shopee kami menggunakan sebuah kedai eksperimen bernama Shopppermaniac.

Anda boleh cari link kat bawah .

Nak kata eksperimen pun tak juga sebab macam dah lengkap jer....hahahaha.

Kedai Shopee Shoppermaniac ini telah ditubuh selama 9 bulan dan dalam masa 3 bulan ianya agak terbiar dan sebaik sahaja saya membuat EBOOK Shopee Funnel Sales Meletup saya menjadikan kedai Shopee ini sebagai real  story sebuah kedai dropship sepenuhnya dengan menggunakan Save Value, DSM dan terbaru Cico.

Ada juga produk dari dropship yang terpaksa dibuat secara manual disebabkan ROI ny aagak tinggi. Itu pun hanya 2 produk sahaja.

Saya ingin membuktikan untuk berkongsi dengan rakan-rakan You Tube Channel saya adalah lebih baik saya bermula dengan sebuah kedai yang baru dan minimumkan penglibatan saya secara serius dimana saya membuat maintenance Kedai ini mengikut masa terluang saya.

Keuntungan bersih kedai Shopee Shoppermaniac ini sebulan hanyalah RM100- RM200 disebabkan produk yang dijual harga murah sahaja.

Untuk tahun 2022, KPI saya ialah membuat jualan 4 angka konsisten yang boleh dijayakan dengan push trafik ke kedai shopee Shoppermaniac.

Saya akan terangkan dalam video yang lanjut nanti khas untuk seller yang telah berumur 6 bulan ke atas. Teknik atau upgrade kan sistem jualan anda.


Ini bermakna EBOOK Shopee Funnel Sales Meletup saya ini sukses dalam menjana sales yang konsisten tetapi perlu di upgradekan untuk dapatkan jualan yang lebih baik.


TUTORIAL PENUH SHOPEE SELLER CENTRE


Bukan senang mahu senang yek. 


KEDAI SHOPEE KAMI: https://shp.ee/bf3ddkb ---------------------------------------------------------------------------------------------

WEBSITE BLOG SHOPEE KAMI: https://shoppermaniac.com

--------------------------------------------------------------------------------------------- KOLEKSI SHOPEE TIPS YOU TUBE CHANNEL: Senarai Penuh Shopee Tips: https://youtu.be/OQLTeNS0ytU ------------------------------------------------------------------------------------------------

TEKNIK MENJUAL DI SHOPEE MENGGUNA SHOPEE FUNNEL SALES MELETUP

Jualan di Shopee tidak berhenti di sini sahaja sebaik sahaja anda mendaftar dengan Shopee. Anda memerlukan tenaga yang banyak untuk memastikan kedai Shopee anda berjaya serta melawan beratus ribu seller Shopee yang berada diluar sana.

Anda memerlukan strategi yang unik dan berlainan untuk melawan mereka.Metod yang sama tidak boleh digunapakai lagi jika anda mahu berjaya di Shopee.

Anda memerlukan Sales Funnel Shopee yang efektif serta sistematik membawa perjalanan kedai Shopee anda ke arah yang betul. Iaitu menjana sales semaksimum yang mungkin.

BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI SELLER  SHOPEE 2022

BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI SELLER  SHOPEE 2022


Dapatkan maklumat yang lebih lanjut tentang Shopee Funnel Sales Meletup kami

Catat Ulasan